DrProt logo
INDIVIDUALNI ULOŠCI i MEDICINSKI PEDIKIR
DR PROT, ULOŠCI PO VAŠOJ MERI
ULOŠCI
INDIVIDUALNI ULOŠCI S1-K (K)(SB)
Izrađuju se ručno po otisku iz gipsa. Površinski sloj je iz kože ili zamena kože (po želji naručioca). izrađuju se za decu od 6–7 godina i odraslima za obuću na štikli od 3 do 4 cm. Veoma su otporne na habanje.
INDIVIDUALNI KLASIČNI KARKASNI ULOŠCI S2-E (K)(SB)
Izrađuju se ručno po otisku iz gipsa. Površinski sloj je iz kože ili zamena kože (po želji naručioca). za štiklu od 4 do 22 cm. Karkas (plastika visokog pritiska). Ne oduzima prostor u obući. Nije potrebno privikavanje.
INDIVIDUALNI SPORTSKI KARKASNI ULOŠCI S3-SP (K)(SB)
Izrađuju se ručno po otisku iz gipsa. Površinski sloj je iz kože ili zamena kože (po želji naručioca). Dizajnirani za sve vidove sporta. U sebi mogu imati sve vidove rasterećenja (po medecinskim indikacijama)
INDIVIDUALNI ULOŠCI SVAKODNEVNI
Izrađuju se ručno po otisku iz gipsa. Površinski sloj i rasterećenje — po dijagnozi doktora. Za svakodnevnu široku obuću. primenjuju se takođe za bolesti dijabetičnog stopala, za široku udobnu obuću.
INDIVIDUALNI ULOŠCI ZA DECU S5-M (SB)
Za decu od 1 godine i 2 meseca. Izrađuju se ručno po otisku iz gipsa. bez površine. Korekcija 1 u 3–4 meseca. Obični ulošci traju 1 god ili 1 god i 2 meseca.
INDIVIDUALNI KARKASNI TINEJĐŽERSKI ULOŠCI S6-P (K)(SB)
Izrađuju se ručno po otisku iz gipsa. Predlažu se deci od 6 god. i do 14–15 god. Površinski sloj je iz kože ili zamena kože (po želji naručioca). Rasterećenje po medecinskim indikacijama.
INDIVIDUALNI ULOŠCI PROPORCIONALNI BEZ POVRŠINSKOG SLOJA
Izrađuje se pomoću digitalne tehnologije. Mogu da se peru u veš mašini. Traže ispravno podabranu obuću. Materijal se određuje u zavisnosti od težine pacijenta
ULOŠCI SENZOMOTORNI